Huoneistojen tyhjennys toimeksiannosta

Tyhjennämme kuolinpesiä, kuolinasuntoja, toimistoja, vanhoja varastoja, kellarikomeroita ja asuntoja, joista asukas on häädetty. Kauttamme järjestyy kaikki tilojen tyhjennykset, olipa kyseessä pieni tai iso keikka.

Hoidamme asunnon tyhjennyksen asukkaan toivomalla tavalla. Haluamme toimia kestävän kehityksen periaatteella, ja pyrimme kierrättämään tyhjennettävästä materiaalista mahdollisimman suuren osan. Viemme kierrätettävät huonekalut ja irtaimiston esim. Lähetystorille ja kierrätyskeskukseen. Kierrätykseen kelpaamattomat tavarat heitämme lavalle, jonka myös toimitamme sekajätteen kierrätykseen.

Kuolinpesän tyhjennys voi olla raskas tehtävä, joka joskus on hoidettava nopeallakin aikataululla. Tyhjennys on asia, joka kannattaa jättää meidän hoidettavaksemme. Tyhjennyksen lisäksi siivoamme asunnon lattiasta kattoon ja tarpeen vaatiessa voimme myös tehdä otsonoinnin ylimääräisten hajujen poistamiseksi. Optimasiivous on palvellut helsinkiläisiä siivoukseen, otsonointiin ja asuntojen tyhjennykseen liittyvissä asioissa vuodesta 2016, huolellisesti ja ammattitaidolla.

Asuntojen lisäksi hoidamme autotallien, kesämökkien, varastojen ja vinttkomeroiden tyhjennyksen ripeästi, luotettavasti ja ammattitaidolla. Asunnon, tyhjennys kauttamme onnistuu pääkaupunkiseudulla: Helsinki, Espoo, Vantaa, sekä lähikaupungeissa.

Tyhjennyksen hinta muodostuu käytetystä työajasta, kuljetus- ja kaatopaikkakustannuksista.